Politisk aftale om styrket lægedækning
Alle politiske partier i Folketinget har indgået en aftale, der skal bidrage til en tilstrækkelig lægedækning i hele landet.

Alle politiske partier i Folketinget har indgået en aftale, der skal bidrage til en tilstrækkelig lægedækning i hele landet. Aftalen forventes at få betydning både for de landsdele, hvor der i dag er mangel på praktiserende læger samt på lægedækningen i en række såkaldte udsatte boligområder, fx Tingbjerg, hvor der i dag ikke er nogen lægepraksis.

Aftalen giver bl.a. i større omfang regionerne mulighed for at drive almene medicinske klinikker samt støtte til en honoraromlægning i almen praksis, så der i større omfang ydes honorar efter lægens arbejdsindsats.

Med aftalen følger Folketinget delvist ønskerne og forslagene fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top