Ny radikal kandidat i Brønshøjkredsen
Den 48-årige Jesper Abildgaard er ny radikal folketingskandidat i Brønshøjkredsen

Den 48-årige Jesper Abildgaard er ny radikal folketingskandidat i Brønshøjkredsen, der omfatter Brønshøj-Husum og Vanløse. Jesper Abildgaard har siden 2001 været selvstændig erhvervsdrivende med et lille produktionsselskab der har lavet reklamer og mindre filmproduktioner for en lang række af landet største firmaer og organisationer. Han har været medlem af Radikale Venstre siden 2007.

– På forskellige måder er det mit ønske at reaktivere trangen til at engagere sig i politik lokalt eller nationalt. At vi som borgere tager ansvar for os selv, for vores nærmiljø, vores lokalsamfund og i sidste ende vores land. At vi i det Radikale Venstre gør en dyd ud af at favne alle fra ”Husmand til Akademiker”, siger Jesper Abildgaard i forbindelse med sin opstilling.

1 kommentar om “Ny radikal kandidat i Brønshøjkredsen”

  1. Peter Gottlieb siger:

    Hej Jesper

    Kan du hjælpe med at formulere et borgerforslag der skal forhindre at Radio 24 7 lukker ?

    Venlig hilsen
    Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top