Husumparkens bemandede legeplads holder åbent søndag
husumparkens-legeplads.jpg
Søndag den 12. februar kan man udover leg på legepladsen også deltage i arrangementet ” Alaadin Teater”. Alaadin er et interaktivt arrangement for børnefamilier, hvor man kan leve sig ind i eventyret om Alaadins lang rejse med dans og musik osv. Mål gruppe er fra 4 år og opefter med forældre 😊 Det er gratis […]

Søndag den 12. februar kan man udover leg på legepladsen også deltage i arrangementet ” Alaadin Teater”. Alaadin er et interaktivt arrangement for børnefamilier, hvor man kan leve sig ind i eventyret om Alaadins lang rejse med dans og musik osv.

Mål gruppe er fra 4 år og opefter med forældre 😊

Det er gratis at deltage..

Åbent fra kl. 10- 15

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top