Guide om genhusning
Boligadministrationsselskabet KAB har for AlmenNet udviklet en ny folder med praktiske tips til beboere

Boligadministrationsselskabet KAB har for AlmenNet udviklet en ny folder med praktiske tips til beboere, der skal have renoveret deres bolig – hvad enten de skal bo i boligen imens eller genhuses. En guide der måske ville have kunnet hjælpe beboerne i fsb´s boliger i Tingbjerg i forbindelse med den skarpt kritiserede renovering.

– I den nye folder kan man læse om både midlertidig og permanent genhusning og det at blive boende i sin bolig, mens den bliver renoveret. Der er rigtigt meget nyttig viden at hente, og folderen henvender sig direkte til beboerne i et letforståeligt sprog, siger kundesupportchef i KAB, Lone Skriver. Folderen fås hos KAB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top