Endelig placering af kunstgræsbane
Efter en noget omskiftelig tilværelse, er planen om etablering af en ny kunstgræsbane med lys i Brønshøj-Husum endelig faldet på plads

Efter en noget omskiftelig tilværelse, er planen om etablering af en ny kunstgræsbane med lys i Brønshøj-Husum endelig faldet på plads. Oprindeligt skulle kunstgræsbanen anlægges ved Boldklubben Fix´s baner på Brønshøj Kirkevej, men dette blev opgivet, da områder er fredet, og Fredningsnævnet sagde nej.

Derefter var det planen, at kunstgræsbanen skulle anlægges som stadionbane i Tingbjerg Idrætspark, men Brønshøj Boldklub sagde nej tak. Nu har Borgerrepræsentationen besluttet, at banen skal anlægges på træningsanlægget i Tingbjerg Idrætspark – men ikke på selve stadion. Pris næsten 10 mio. kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top