Velbesøgt møde om Bellahøj Friluftsscene
Bellahøj-Friluftsscene-06-05-17.jpg
I øjeblikket laver Jesper Ravn Nielsen video-indslag om Bellahøj Friluftsscene til brug på de sociale medier. På billedet laver han interview med Lokaludvalgets formand og tovholder på Bellahøj Friluftsscene, Erik Fisker. Foto: Kaj Bonne.
Restaurant Bellahøj lagde lokaler til, da Brønshøj-Husum Lokaludvalg i sidste uge havde indbudt til offentligt møde om Bellahøj Friluftsscene. I mødet, deltog repræsentanter for lokale boligafdelinger, kunstnere og kulturentreprenører og brugere af scenen, kommunale medarbejdere, medlemmer af Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Borgerrepræsentationen samt interesserede borgere.

Lokaludvalget havde indkaldt til mødet som led i arbejdet med en ny bydelsplan, hvor der er udvalgt en række attraktive områder i bydelen, som har et potentiale, som Lokaludvalget mener, skal videreudvikles – herunder Friluftsscenen.

Kathrine Collin Hagan, leder af lokaludvalgssekretariatet, fremlagde de foreløbige tal fra den første undersøgelse i Brønshøj-Husum Borgerpanel, hvor der er kommet mere end 2.200 besvarelser om bl.a. brug af og ønsker til Friluftsscenen. Af svarene fremgår det bl.a., at de fleste gerne vil have flere aktiviteter på scenen fx teater, rock, børnearrangementer, festivaler, musicals, markedsdage og klassisk musik.

350 personer har endvidere tilkendegivet, at de godt kunne være interesseret i at blive involveret i arbejdet med Bellahøj Friluftsscene.

Jan Lindboe, chef for KulturNord, Kultur- og Fritidsforvaltningen, fortalte om forvaltningens engagement i Friluftsscenen. – Der er udfordringer med siddepladser og sceneareal i forfald, med toiletforhold og med tryghed og belysning. Men som den største udendørs scene i København er Bellahøj et fantastisk sted.

KulturNord vil gerne sammen med Brønshøj-Husum Lokaludvalg, og i øvrigt også de to nabolokaludvalg, arbejde videre for at få fokus på Bellahøj Friluftsscene og skaffe midler til en renovering og flere kulturaktiviteter.

Visionen er at etablere Bellahøj som en mere fast kulturscene med respekt for beboerne og naboer. Der er desuden et stort potentiale for bevægelses- og idrætsaktiviteter, tilføjede han.

1 kommentar om “Velbesøgt møde om Bellahøj Friluftsscene”

  1. mikael siger:

    Respekten for naboerne til de her arrangementer mangler fuldstændigt. Høj musik, nogle gange til 1:15am, og flere nætter i træk. Det er bliver umuligt at have børnefamilier i brønshøj hvis det her fortsætter, vi vil simpelthen blive presset ud. Jeg blev ikke spurgt om min mening, men det er os der skal leve med støjen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top