Støtte til udvikling af Husum Bypark
Husum-Bypark-01-03-17.jpg
Fra mødet om Husum Bypark, der blev afholdt på Husum Bibliotek. Stående Christian Hesselberg. Foto: Kaj Bonne
På borgermødet i sidste uge var der mange forslag til anvendelse og udvikling af Husum Bypark, der ligger på Frederikssundsvej over for Føtex

På borgermødet i sidste uge var der mange forslag til anvendelse og udvikling af Husum Bypark, der ligger på Frederikssundsvej over for Føtex. Det var Lokaludvalget, der som led i arbejdet med en ny bydelsplan, havde inviteret borgerne til at komme med forslag og bemærkninger om parkens fremtid. Mødet blev ledet af Lokaludvalgets tovholder på Husum Bypark, Christian Hesselberg.

– Det var et fint møde med en god stemning og mange gode idéer til, hvad parken også kan bruges til, siger Marie Holm-Andersen, der er pulje- og projektmedarbejder i Lokalud-
valgets sekretariat. Hun fortæller, at der blandt andet kom forslag om genopstilling af en statue, der tidligere har stået i parken, afholdelse af markedsdage md fx loppeeffekter og/eller grøntsager, musikoptræden, hundegård samt informationstavler om beplantningen.

Lokaludvalget vil nu arbejde videre med forslagene i bydelsplanen.

1 kommentar om “Støtte til udvikling af Husum Bypark”

 1. Lars John Christensen siger:

  Det vil være det glade vanvid at indrette en hundegård i Husumparken. Dertil er parken alt for lille til det og med de mange andre rekreative grønne områder vi har i Brønshøj/Husum vil det alt andet lige være at begrænse størrelsen på Husumparken samt for dens brugere og til anden udfoldelse.

  Man kan idag sidde i fred og ro nede i den anden ende ved Korsager Alle på en bænk og det skal der også være rum og plads til, frem for en evindelig gøen og hunde som løber rundt konstant, f.eks hvis en mor med sit lille barn netop søger lidt fred og ro, væk fra legepladsen eller andre mennesker herunder mig selv blot ønsker at sidde på en bænk i fred og ro, så vil en hundegård alt andet lige være til stor gene!

  Jeg kan næsten garantere at der vil blive etableret underskriftsindsamling fra beboerne i “Langelandshuse” som er nabo til Husumparken, hvis ideen om en hundegård skulle komme så vidt, som til at blive sat på dagsordenen!

  De andre forslag ser langt mere interessante ud i fht musik,underholdning og evt loppemarkeder, det indbyder den lille grønne park nemlig i høj grad mere til, samt der kunne laves en fastelavns-event for både børn og voksne – Altså ting og tiltag for mennesker og for familier med børn!

  I øvrigt mener jeg ikke parken vedligeholdes ordentligt om sommeren når det hele gror – Der kunne måske etableres en aftale med kommune om at store grene og højt græs ind mod hækkene holdes i ave og passes på lige fod med andre parker – Så stor er parken heller ikke, så det ikke skulle kunne bevilliges!

  Med Venlig Hilsen

  Lars John Christensen
  Glumsøvej,Glumsøparken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top