Ny periode for tryghedspartnerskab
Boligselskabet fsb har også sagt ja til en ny periode af tryghedspartnerskabet for Tingbjerg og Husum

Boligselskabet fsb har også sagt ja til en ny periode af tryghedspartnerskabet for Tingbjerg og Husum, hvor boligselskabet har boligafdelinger i Tingbjerg, Husumgård og Voldparken. Både Københavns Kommune, Københavns Politi, SSP København, boligselskaberne SAB/KAB og AAB er med i partnerskabet, som er finansieret af Københavns Kommune. Den nye periode løber fra 2017-2020.

Partnerskabet har eksisteret siden 2011. Der har været en positiv udvikling i området de senere år, hvor blandt andet antallet af anmeldelser af kriminalitet mod personer er faldet med 18 % i perioden 2013-2016. Samtidig er andelen af utrygge beboere faldet fra 22 % i 2014 til 13 % i 2016. I de kommende år er det målet, at partnerskabet skal bidrage til endnu mere tryghed og mindre kriminalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top