Enhedslistens sociale ”hjerte”
Som bekendt afviste Enhedslistens borgmester Morten Kabell, at følges med mig på besøg hos de sundhedsramte beboere i den skandaleramte renovering i Tingbjerg

AF Finn Rudaizky, socialordfører DF. Borgerrepræsentationen

Som bekendt afviste Enhedslistens borgmester Morten Kabell, at følges med mig på besøg hos de sundhedsramte beboere i den skandaleramte renovering i Tingbjerg. ”Det har jeg mine embedsmænd til”, sagde den meget lidt socialt bevidste Morten Kabell. Enhedslisten har sjoflet de plagede beboere og hvad er det så der gør, at Kabell, efter måneders arrogant afvisning af, at besøge beboerne, nu pludselig gerne vil aflægge et besøg? Skyldes det borgmesterens sociale ”hjerte” eller er der tale om renlivet magtpolitik ? Enhedslisten har mistet støtter på grund af deres ignorering af syge beboere, så frygten for at miste en borgmesterpost, har ”samlet” partiets politikere på Københavns Rådhus. Derfor tilbyder Enhedslisten nu at besøge Tingbjergs beboere.

Må jeg foreslå, at Enhedslisten tager den socialdemokratiske Socialborgmester Jesper Christensen i hånden. Han har som lokal beboer i Tingbjerg tydelig vist, hvor hans sympati ligger. Den ligger hos magtbasen sammen med Enhedslisten og desværre slet ikke hos beboerne. Det er også skandaløst.

1 kommentar om “Enhedslistens sociale ”hjerte””

 1. Lars John Christensen siger:

  Husk på at det i år er VALG-ÅR…!

  Til November har borgerne i København muligheden for at lade Morten Kabell vide at han IKKE er nogen gevinst for borgerne i Københavns kommune og mindst af alt i Tingbjerg. Hans arrogante opførsel i renoverings-skandalen og manglende tilstedeværelse er uden sidestykke den mest groteske form for magtfuldkommenhed i Københavns komunne siden Egon Weidekamp var overborgmester for snart en menneskealder siden!

  Mage til ansvarsforflygtigelse skal man dælme lede langt efter! At Morten Kabell KAN repræsentere EL er mig en gåde; Et parti der slår sig op på fællesskaber og medmenneskelighed og solidaritet, samt indsigt i -og at gå i rette med magthavere, når disse bliver for bastante og selviske…!

  Her ser vi Morten Kabell SELV udfylde rollen som den store stygge ulv der gemmer sig og lurepasser og lader hånt om beboernes groteske forhold i deres boliger under denne vanvittige og fuldstændig utilstedlige renovering som er helt ude af proportioner og som ikke er værdigt i et moderne samfund som det MK påstår han står vagt om og selv er en del af?!! Det ser absolut IKKE sådan ud her!

  Jeg håber virkelig alle borgere i københavn husker på denne arrogence som ikke er første gang han lader råde i sin embedsførelse, når der nu igen til November skal vælges NYE BORGMESTRE og NYE medlemmer til BR i København- Vorherre bevares, manden er jo slet og ret en skamplet på en kommunal Borgmester og hans ligegyldighed!

  Jeg har stor respekt for Finn Rudaizky som tropper op og sætter sig ind i problemerne. Så er det sådan set ligegyldigt at EL kommer med et forkrampet forsøg på at rette op ved at “besøge beboerne i Tingbjerg”!

  Jeg er til dels også skuffet over at en mand som vores lokale Jesper Christensen der som socialborgmester også har været usynlig i denne groteske og uværdige situation for SÅ mange beboere som de stakkels beboere er i Tingbjerg!

  SKAM FÅ DISSE magtfuldkomne borgmestre og deres højt besugne ytringer om at stå vagt om det lokale og sørge for det bedste for borgerene – De er ikke deres ansvar voksent!

  Lad dem vide det til november – Så har DU og JEG muligheden for at smide dem på porten en gang for alle!!

  Mvh

  Lars John Christensen
  Glumsøparken
  Glumsøvej,Husum!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top