Degnemoseløbet igen-igen
Degnemoseløbet-igen-igen.jpg
Bliver Degnemoseløbet en forårsbebuder som sidste år? Foto: Christian Ove Carlsson.
Den 1. april arrangeres et af Danmarks ældste motionsløb for 43. gang

Degnemoseløbet er et både traditonsrigt og hyggeligt motionsløb. Det startede i 1974 og blev løbet år efter år, men i 2005 var løbet ved at dø. Men så tog 20 løbere fra den lokale løbeklub Degnemoseløberen fat om arrangementet i 2006, og siden er løbet igen blevet fast på løbekalenderen.

– Degnemoseløbet er et lokalt motionsløb for alle generationer uanset hvilken form og kondition, som løberne møder op i. Tag familien med og deltag i Degnemoseløbet, opfordrer Degnemoseløberens formand Carsten Renneberg. Der er altid en god og hyggelig stemning, og der er præmier til 12 klassevindere, og der er mange lodtrækningspræmier i forhold til deltagerantallet. Løbet er ca. 7 kilometer og kan være udfordrende med Degnemosens bakker.

Løbet afvikles lørdag den 1. april kl. 14. På degnemoseloeb.dk kan du tilmelde dig. Alle deltagere vil modtage en ”halsedisse”. Rutevejvisere vil hjælpe på vej, og i målet er en antal samaritter klar til at passe på dig.

Du er velkommen til at træne med i Degnemoseløberens træningssamling. Hver lørdag kl. 14 samles man ved friluftsscenen og løber ruten igennem sammen. Alle kan være med uanset træningsniveau. Om onsdagen løber man ca. 10 km og mødes kl. 17.30 ved postkassen på Næsbyholmvej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top