Vedrørende nedlæggelse af linje 350S
Områdechef i Movia, Torsten Rasmussen, skriver i BHA den 29-11 ubetinget begejstret om de mange lyksagligheder som linje 5C udelukkende vil bringe til hele Brønshøj/Husum området

Områdechef i Movia, Torsten Rasmussen, skriver i BHA den 29-11 ubetinget begejstret om de mange lyksagligheder som linje 5C udelukkende vil bringe til hele Brønshøj/Husum området, når den bliver det eneste bindeled mellem City og Brønshøj/Husum/Herlev/Ballerup:
For det første tror jeg slet ikke Torsten Rasmussen selv benytter sig af hverken linje 5A eller linje 350S – Eller har gjort det? For så ville han ikke postulere at linje 350S kun er 2 minutter hurtigere inde på Nørreport end linje 5A – Det er simpelthen direkte usandt og en fattig argumentation i debatten!
Faktum er at jeg selv personligt når frem 6-9 minutter hurtigere end ved at bruge linje 5A. Jeg har senest erfaret dette fredag den 16/12 med afg. fra Husum torv kl 14.27 med linje 350S som jeg tog tid på, i øvrigt en travl fredag i julemyldretiden. Jeg ankom til Nørreport st kl 14.54 stod af og ventede til jeg så den linie 5A som drejede ud af sløjfen, netop som jeg havde sat mig op i 350S på Husum Torv.
Denne 5A (jeg tog bussens nummer) ankom 8 minutter senere på Nørreport St kl præcis 15.03 og det skal nævnes de kørte fra Husum Torv på præcis samme tid!
Vi har hverken metro eller har udsigt til at få det her i Brønshøj/Husum det er en stor svinestreg at gøre sig tanker om at nedlægge vores eneste reelle hurtigbus mod city – Torsten Rasmussen glemmer også at fortælle at Linie 5C skal stoppe ved ALLE stoppesteder på sin vej ind mod Nørreport, fra Ballerup, men hvorfor skal vi have forøget transporttiden med mere end 5-6 minutter og i flere tilfælde op til 10 minutters længere rejsetid!?
Det kan KUN ses som en klar forringelse for alle buspassagererne fra Ballerup i Nord til Brønshøj/Husum og Nørrebro i Syd!
Jeg har aktivt målt disse tider for Linje 5A og Linje 350S og jeg inviterer hermed Torsten Rasmussen til en tur med 350S og så tager vi et stopur med, så han ved selvsyn kan se og måle den store forskel der er på 5A (C) og 350S!

1 kommentar om “Vedrørende nedlæggelse af linje 350S”

 1. Lars John Christensen siger:

  Som et tillæg til mit læsderbrev vil jeg erindre Torsten Rasmussen om følgende:

  Historsik set har der ALTID været behov for en back up til linje 5 – Da sporvognene kørte i sin tid (jeg er årgang 1965 og husker sagtens de sidste år med disse) Havde man linje 7 som en back up linje – senere også linje 17 og senere igen 17E som en hurtigbus til Ballerup, senere Mørkhøj! Jeg kender ALLE detaljerne omkring dem, gør du mon også det Hr.Torsten Rasmussen?
  Linje 7 nedlagde man i 1989 og som 7E blev den erstattet i 1995 af netop 350S!

  Man har ALDRIG bare kunne nøjes med een buslinje og i Brønshøj anno 2017 virker det det direkte vanvittigt at lade den mest benyttede S-bus lade livet, blot fordi man tror på en længere bus med flere døre skulle få trafikken og passagerer til at føle det går hurtigere og smidigere…???

  Intet kunne være mere fejlagtigt, derfor er min påstand at Torsten Rasmussen reelt og ved selvoplevelse IKKE VED hvor mange mennesker der er med på alle busserne både linje 350S og 5A konstant fra kl 7.00 til kl.20.00 hver evig eneste dag.

  Hvorfor det er så svært at forstå begriber jeg ikke helt, ej heller selvom den højt besungne lille Metro-cityring får premiere i 2019 – VI der bor i et område og har KUN bussen som bindeled til byen, kan absolut ikke se det indlysende i at fratage os de to eneste muligheder for at komme hurtigt frem til city og det kan linje 350S meget fint levere, om Torsten Rasmussen vil erkende det eller ej!!

  Se at få elimineret det elendige forslag og gør dog noget andet end at forlænge og forpeste rejsetiden for en hel bydels borgere – Vi betaler det samme i skat som alle andre københavnere og har ret til at beholde vores hurtig-busrute!
  Vi nægter at lade os tage som gidsler pga et busselskabs våde drømme om at spare nogen (små)penge og og i øvrigt tro man gør Brønshøj/Husum en tjeneste – Tværtimod gør man det stik modsatte!!

  Med Venlig Hilsen

  Lars John Christensen
  Glumsøvej
  2700 Brønshøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top