Usikkerhed om skæve boliger
I budgettet for 2014 blev der afsat kommunale midler til 10-12 skæve boliger

I budgettet for 2014 blev der afsat kommunale midler til 10-12 skæve boliger på hjørnet af Hulgårdsvej og Borups Allé – ved Grøndal MultiCenter.

Arealet er på rigtig kommunal vis ejet af Københavns Ejendomme, lejet af Kultur- og Fritidsudvalget og driftet af Teknik- og Miljøforvaltningen. Der er nu opstået usikkerhed om projektet pga. tekniske vanskeligheder, som måske kan betyde, at projektet ikke gennemføres.

Jordbundundersøgelser har vist, at grunden er gammel mosejord, hvilket indebærer, at der skal piloteres ned til mellem 9 og 12 meters dybde. Udgiften hertil er ikke opgjort, og der er derfor usikkert om projektet hænger økonomisk sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top