To-tal fødselsdag
P1050659.jpg
Brønshøj Borgerkros værdsatte værtspar Hanne & Henrik Rune. Foto: kv
Der var ikke bare fuldt hus, men totalt stoppet, da Hanne og Henrik Rune den 15. december kunne fejre, at de havde haft Brønshøj Borgerkro i to år.

Der var ikke bare fuldt hus, men totalt stoppet, da Hanne og Henrik Rune den 15. december kunne fejre, at de havde haft Brønshøj Borgerkro i to år. Stedets stamkunder med flere kiggede ikke kun forbi, fordi den stod på gratis/billig øl, men nok så meget fordi værtsparret har skabt en god og behagelig stemning i den gamle kro fra 1922 i AAB’s afdeling 16 fra samme år. Dagen stod således totalt i totallernes tegn: Med de to værter i to år på den gamle kro fra ”22”. Bag succesen står i bogstavelig forstand Henrik Runes engagement i sine kunders ve og vel. Således er hans pointe selv at stå bag baren så meget som muligt – i stedet for at fungere som den fjerne forretningsmand. Dermed har den tidligere stilladsarbejder for alvor evnet at opføre solide rammer omkring kroen.
Og så var det for resten ikke kun stamkunder, der kom og sagde tillykke. Blomsten af Husum Boldklubs 1. hold fra de gyldne 1970’ere indfandt sig også for at lege lidt med ballen. Anført af datidens elegantier, Skipper Andersen, sprudlede de på kroens grønsvær – om end det må indrømmes, at de havde lettere ved at få den røde kugle i hul end i forne dage bolden i mål. Godt, at boldklubbens seniortræner Ralf Meisner først indfandt sig på stedet efter den historie.
Minsandten om ikke også Google indfandt sig for at tage billeder af stedet. Det gjorde selvfølgelig dagen endnu mere sjov, men var næppe særligt givtigt for Google – eftersom det var umuligt for kameraet at ramme det meget smukke interiør for bar gæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top