Stadion røg ned i kulkælderen
Stadion-røg-helt-ned-i-kulkælderen.jpg
Michael Jensens hjælpeløse attitude fortæller alt om, hvor svært Stadion-spillerne havde det i topkampen mod FIF. Foto: Christian Ove Carlsson.
Håndboldherrerne faldt helt igennem i topopgøret mod FIF

Resultattavlen sagde 16-30. Ikke lige de cifre man forventer af et topopgør. Men ikke desto mindre endte Stadion med at tabe med 14 mål til FIF foran en næsten helt fyldt Bellahøj Hal. Det vidner om klasseforskel, og FIF var også en klasse bedre på dagen i lørdags, men den voldsomme målforskel skyldtes i høj grad, at Stadion kollapsede, da kampen var afgjort.

Fra start havde Stadion-spillerne svært ved at score på både de helt oplagte og de halve chancer. Ras Bloch i FIF-målet var storspillende gennem hele kampen. Med det samme gik FIFerne hårdt på Casper Wager, der konstant blev tacklet i ansigtshøjde af to forsvarsspillere. Wager fik aldrig skudt sig ind i kampen. Stadions playmaker Michael Jensen holdt et højt niveau før pausen, men han var meget ene om at levere i angrebet.

Til gengæld blev der arbejdet godt i forsvaret, så derfor var Stadion på ingen måde sat af. Da der var spillet 22 minutter førte FIF blot med 9-8. De sidste 38 minutter var dog forfærdelige. Bloch nappede det meste i slutningen af halvlegen, hvor FIF fik lov til at løbe kontra flere gange, så de kunne gå til pause med en føring på 13-9.

Gennem hele sæsonen har Stadion vist imponerende styrke i den sidste halve time, og det gav grobund for en vis optimisme. Men i lørdags gik det stik modsat. Det var som om, at modgangen blev selvforstærkende. Store chancer blev brændt, bolden blev tabt, og forsvaret faldt fra hinanden.

13 minutter før tid førte FIF med 21-15, men de vandt altså den resterende spilletid med 9-1. Stadion faldt igennem halgulvet og helt ned i kulkælderen. Niveauet for Stadion-spillerne var skuffende lavt samlet, og egentlig er det vel kun Kasper Møller, der leverede en gennemgående fight i kampen.

Det hører med til sagen, at FIF er et utrolig stærkt hold. Spillerne har alle spillet enten i ligaen eller 1. division, så der er kompetente folk på alle positioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top