Stadion klar til topbrag
Stadion-klar-til-topbrag.jpg
Stadions målmand Mathias Petersen, der her klarede et straffekast mod TIK, stod eminent mod Køge og lukkede kun to mål ind i det første kvarter af 2. halvleg. Foto: Christian Ove Carlsson
Der ventes fuldt hus, når FIF gæster Bellahøj Hallen

Kampen på lørdag i Bellahøj Hallen er den, som IF Stadions herrer har ventet på i mange år. Et topbrag af de helt store, nemlig opgøret mellem IF Stadion og gæsterne fra Frederiksberg IF. Begge klubbers mandskaber har vundet deres første 11 kampe i 2. division, så det er et direkte opgør, om hvilken klub, der skal føre divisionen efter første halvsæson.

– Vi har da sommerfugle i maven. På den anden side er derlagt op til et gade- eller hundeslagsmål, hvor der skal kæmpes om hver centimeter. Jeg tror, vi kan holde FIF nede på et anstændigt antal mål. Spørgsmålet er så, om vi selv kan finde det nødvendige antal mål. Hvis, og jeg siger udtrykkeligt hvis, vi skulle ende med at tabe, så gælder det om at gøre det så smalt som muligt, da indbyrdes opgør bliver afgørende i tilfælde af pointlighed, siger den spændte Stadion-træner Thomas Schou.

I lørdags gjorde Stadion sig parat til ”finalen” mod FIF ved at slå Køge med 30-21. Stemningen var dog ond i Bellahøj Hallen, bemærkede Stadions formand Allan Juhl Jensen. Bemærkninger fra bænkene fløj fra klub mod klub, og visse tilskuere havde også de grimme ord fremme.

Stadion-spillerne spillede ikke op til deres bedste i 1. halvleg, og stillingen var 12-12 ved pausen. Men hvis sjællænderne troede, at den fortættede stemning kunne ryste hjemmeholdet, så lærte de noget efter pausen:
– Køge spillede med musklerne, for det var nok deres sidste chance for at hænge på. De kommer jo som nedrykker fra 1. division. Men som set flere gange i sæsonen, så løb vi fra modstanderne efter pausen. Det var så også tilfældet her – både angrebs- og forsvarsmæssigt holdt vi et højt niveau de sidste 30 minutter. Overskriften er vel, at vi fik sendt Køge på sommerferie allerede nu, siger Thomas Schou.

Træneren fremhævede målmand Mathias Petersen, Kasper Møller, Mathias Doktor og Kasper Kragh i defensiven samt højre fløj Lars Michael Schou og topscorerduoen Casper Wager og Michael Jensen. Sidstnævnte scorede et dusin mål mod Køge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top