Politikerne holder hånden under Københavns udsatte
Alle partierne i borgerrepræsentation har i enighed sikret finansiering i 2017 til byens tilbud for misbrugere, hjemløse og prostituerede.

Alle partierne i borgerrepræsentation har i enighed sikret finansiering i 2017 til byens tilbud for misbrugere, hjemløse og prostituerede.

Siden 2003 har Københavns Kommune modtaget 58 millioner kroner årligt fra Christiansborg som et særtilskud til byens mange socialt udsatte. Pengene går til behandling og tilbud til hjemløse, prostituerede, stofmisbrugere og alkoholikere. Men i forbindelse med satspuljeforliget for næste år afskaffede regeringen og partierne bag satspuljen tilskuddet.

Derfor trådte partierne bag Københavns budget for næste år sammen for i første omgang at sikre hjælpen frem til udgangen af 2017 med en nødfinansiering. Partierne er enige om at nødfinansiere de sociale institutioner, herunder herberger, natcafeer og stofmisbrugsbehandling frem til udgangen af 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top