Maria Grandt vandt fem NM-guld
Maria-Grandt.jpg
Otte medaljer kunne Maria Grandt hænge om halsen ved NM i forrige weekend. Foto: Privat.
HSK-svømmeren havde en fantastisk weekend ved de nordiske mesterskaber i Kolding

Maria Grandt fra Hovedstadens Svømmeklub blev den helt store medaljesluger ved NM i Kolding. Hun vandt i alt otte medaljer, heraf fem af guld. Elitetræner Olaf Wildeboer udtalte: – Tiden Maria svømmede ville have placeret hende som tredjehurtigste på dameholdkappen i 4 x 200 m fri til VM på kortbane. Hun blev desværre ikke udtaget, men det lover virkelig godt for hendes landsholdsmuligheder i 2017.
En anden HSK-svømmer Alvi Hjelm stillede op for Færøerne og sluttede i sit bedste løb 400 m medley som nr. 6.
HSK havde også en deltager med ved VM på kortbane i Windsor i Canada. Óli Mortensen deltog for Færøerne og svømmede sit bedste løb på favoritdistancen 1500 m fri. Her slutter han som sammenlagt nr. 31 i tiden 15.24,57.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top