Kræver undersøgelse vedr. bus 350S
Økonomiudvalget i Københavns Kommune behandlede i sidste uge et forslag til høringssvar til Movia vedr. Trafikplan 2016

Økonomiudvalget i Københavns Kommune behandlede i sidste uge et forslag til høringssvar til Movia vedr. Trafikplan 2016, der skal danne grundlag for den kollektive transport, når metroen Cityringen åbner i 2019.

I planen fra Movia foreslås det, at buslinje 350 S nedlægges, hvilket har mødt modstand fra bl.a. Brønshøj-Husum Lokaludvalg, der finder at det vil være en klar forringelse af serviceniveauet.

Der er nu lagt op til, at Borgerrepræsentationen skal kræve, at det bør undersøges, hvilken konsekvens det vil have for københavnerne, hvis 350S nedlægges som foreslået, og om der er tilstrækkelig kapacitet til at dække behovet med linje 5C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top