Kom af med dit affald i Brønshøj og Husum
affaldssortering.jpg
Foto: Colourbox
Der findes mange måder, hvorpå du kan komme af med din affald på den helt miljørigtige måde i Brønshøj og Husum.

Der findes mange måder, hvorpå du kan komme af med din affald på den helt miljørigtige måde i Brønshøj og Husum. Et eksempel er Tingbjerg Nærgenbrugsstation Ved Bygården 2 i Brønshøj. Denne nærgenbrugsstation betjener beboere med mindre mængder affald i lokalområdet – der er altså ikke adgang for køretøjer. Hvis du har byggeaffald, sanitetsudstyr eller affald, som ikke kan leveres med hænderne, kan du for eksempel benytte Genbrugstationen i Herlev på Marielundvej 49 eller i Frederiksberg på Bispeengen 35.

Gode grunde til at genbruge
Nu stiller du dig sikkert selv spørgsmålet, hvorfor du overhovedet skal tage dig tid til at få sorteret dit affald, når du kunne bruge få minutter på at smide det ud sammen med alt dit andet affald. Eksperter har udregnet hvor mange naturlige ressourcer, som jorden har til os hvert år. Den 8. august i år markerede dagen, hvor vi havde opbrugt årets forbrug af naturlige ressourcer.

I 1971 lå denne dag på d. 24. december, 1981 d. 13. november, 1991 d. 12. Oktober. Forsætter denne tendens, vil vi snart bruge det dobbelte af, hvad vi kan tillade os at udnytte på en bæredygtig måde.
Du kan læse meget mere om denne dag her: “We’ve Already Used Up Earth’s Resources For 2016”.

Vi er ikke gode nok til at genbruge

I gennemsnit smider danskeren 24 kg elektronikaffald ud om året. Elektronikken ender enten på lossepladsen eller bliver brændt, hvilket er et stor spild af gode ressourcer.

Hvis du genbruger din telefon på en af genbrugspladserne vil du spare miljøet for, hvad der svarer til 11 liter benzin, 29 plastikflasker, 135 øldåser samt redde 1 træ. Smider du samtidig din gamle pc til genbrug, spare du miljøet for, hvad der svarer til 53 liter benzin, 118 plastikflasker, 541 øldåser samt redde 3 træer.

Sådan genbruger du din elektronik

Elektronikfirmaet Mytrendyphone.dk har lavet en infografik, der har forsøger at give et fokus på genbrugen af elektronik og hvor stor en skade det kan give miljøet, hvis du ikke genbruger. MyTrendyPhone ønsker at gøre dig mere opmærksom på, hvor let det faktisk er at aflevere elektronikken uden at det skal koste dig din tid eller dine penge.

http://www.mytrendyphone.dk/shop/genbrug-264556c1.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top