Julefest på Tingbjerg Skole
Traditionen tro afholdte Tingbjerg Skole også i år en stor julefest for elever og deres familier

Glade børn i alle aldre og deres familier var mødt op til julefest på Tingbjerg Skole. Flot pyntet stod det 6 meter høje juletræ og lyste op i skoles sportshal. Stemningsfuldt åbnede festen med 25 3. klasseselevers Lucia optog, efterfulgt af skolens kor, der sang kendte julesange, mens forældre og søskende kiggede på.
Skolens leder Joy Frimann bød alle velkommen og boderne åbnede, hvor mange aktiviteter bød sig til. Lang var køen til den hjemmelavede risengrød med kanelsukker og smør og til de varme æbleskiver. Der var kaffe, te og saftevand ad libitum og der blev snakket og hygget rundt om bordene.
Selve Julemanden kom på besøg til stor fryd for alle børn. Det er en dag, hvor skolens medarbejdere gør en stor indsats for, at det skal blive en dejlig fest – og det blev det.

Foto: Birgitte Melander

Foto: Birgitte Melander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top