Ingen prisstigning på fjernvarme og bygas
varme_radiator.jpg
Prisen bliver den samme for fjervarmen. Foto: HOFOR
Lige som i 2015 er der igen i år godt nyt til de cirka 600.000 københavnere, der bruger fjernvarme. Forsyningsselskabet HOFOR melder, at prisen på fjernvarme i 2017 kan holdes fast på samme niveau som 2016

– For andet år i træk er det muligt for os at holde prisen på fjernvarme fast. Varme er ofte blandt de større poster på familiens budget, så vi er naturligvis glade for at kunne melde ud til vores fjernvarmekunder, at prisen fastholdes – vel at mærke samtidig med at vi gennemfører større investeringer i grønnere varme til København blandt andet i form af nye, bedre varmerør og omlægning fra damp til vandbaseret fjernvarme for alle kunder, siger Jan Kauffmann, der er direktør for økonomi og forretning hos HOFOR.

Godt 300.000 københavnere får også bygas fra HOFOR, og igen er der grund til at glæde sig. Den daglige brug af gasblussene derhjemme vil nemlig koste det samme i 2017, som den gjorde i 2016. Faktisk kan godt halvdelen af bygaskunderne endda slippe lidt billigere, fortæller Jan Kauffmann.

– Tidligere skulle københavnere med bygas betale for både abonnement og forbrug. I 2016 indførte vi imidlertid mulighed for, at vores bygaskunder kan nøjes med at betale en fast pris, der i dag svarer til abonnementet. Denne fastprisordning vil koste det samme i 2017 som i år. Lidt mere end halvdelen af vores kunder er allerede skiftet, og de slipper jo så desuden for at skulle bruge tid på at aflæse og indberette deres forbrug til os.
HOFOR skal som offentligt ejet forsyningsselskab ikke tjene penge på kunderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top