Indstillinger
Der er kommet flere indstillinger til Idrætsprisen og Lederprisen

Idrætsprisen
Sheikh M. Saleem, formand for Copenhagen Cricket Club, skriver:

Vi indstiller Copenhagen Cricket Clubs 1. Hold, der er blandt de bedste i Danmark. I 2015 vandt holdet 2. division, men tabte omkampen til Esbjerg. Igen I 2016 vandt holdet 2. division og ved at slå KB i omkampen, er holdet nu klar til at spille i 1. division i 2017.

Idrætsprisen
Allan Juhl Jensen, formand for IF Stadion:

Vi indstiller IF Stadions 1. herrehold, der spiller i 2. division, til årets idrætspris.
Holdet har i den igangværende turnering spillet ti kampe, og alle er vundet. Holdet er ”stukket af” sammen med FIF, og mellem disse to klubber skal oprykningen til 1. division sikkert afgøres.
Holdet har vist fremragende spil, og vi har i mange år ikke oplevet samme tro på resultater, vindermentalitet og teamspirit, som dette hold udviser.
Ubesejret i alle kampe indtil nu, er noget, som vi kan huske, hvornår det sidst er forekommet.
Vi indstiller derfor holdet til årets idrætspris.

Lederprisen
Jann Oppenheuser, bestyrelsesmedlem i Husum Boldklub, skriver:

En enig bestyrelse i Husum Boldklub vil gerne indstille vores formand Johnny Nielsen (John Ø) til årets lederpris.
Johnny startede på en af de ressourcetunge pladser i bestyrelsen – i rollen som kasserer – hvor han fik styr på vores økonomi, som sejlede, og klubben var ude på et skråplan. Da der kom styr på dette, overleverede han økonomien til en anden, men er stadig altid villig med at hjælpe til, hvor det behøves.
Johnny er medlem af vores seniorudvalg, disciplinærudvalg og økonomiudvalg.

Han er en engageret klubformand, som vil det bedste for alle Københavns idrætsforeninger, hvor han er medlem af DBU Københavns formandsklub.
Han er ofte i kontakt med Borgerrepræsentationen for at fortælle dem, om skævheden i deres forskellige tiltag for at få penge ind, f.eks. 50,- halvårligt for medlemmer af foreninger, som er 25 år og ældre, som bruger kommunens faciliteter. En ting, som han sammen med DBU København og klubberne, fik fejet af bordet, eller i sagen om, hvorvidt der skulle fjernes tilskud for ungdomsspillere, som har bopæl i en anden kommune, Et sådant forslag ville ramme klubber som Husum Boldklub rigtig hårdt.

Samtidig med han er med til at hjælpe andre foreninger som f.eks. Brønshøj Boldklub, hvor han står i deres boder som frivillig, Johnny tager også gerne fri fra arbejde i en uge for at være på efterårsmarkedet på Bellahøj som frivillig hjælper.
Han er et samlingspunkt for alle Husum Boldklubs medlemmer. En mand, som ikke skåner sig selv, når det drejer sig om sit hjertebarn: Husum Boldklub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top