Forvaltningen skal stramme op omkring stuealtaner
Jeg har bedt Teknik- og Miljøudvalget vurdere, om det er for svært at få altaner i stuelejligheder i København

Af Niels Bjerrum (S), borgerrepræsentant og folketingskandidat
Jeg har bedt Teknik- og Miljøudvalget vurdere, om det er for svært at få altaner i stuelejligheder i København. Jeg har set en konkret afgørelse, der tyder på, at forvaltningen kæmper mod stuealtanerne, selv om vi politisk har besluttet det stik modsatte.
Kommunens Teknik- og Miljøforvaltningen behandler ansøgninger om stuealtaner i strid med, hvad vi politikere har vedtaget, og hvad der står i de lokalplaner, som skal følges af forvaltningen. Forvaltningens begrundelser ligner noget de selv har fundet på, og noget der er i direkte modstrid med politiske bestemmelser. Det er min klare fornemmelse efter jeg er blevet gjort opmærksom på en borgers altansag, hvor der står nogle for mig urimelige begrundelser og beregninger i forvaltningens afslag til borgeren. Det har jeg bedt om en redegørelse for.
Vi har i kommunens altanretningslinjer skrevet udtrykkeligt, at stuelejligheder også skal kunne få altan. Og i den konkrete sag står der endda i lokalplanen, at boliger skal forsynes med altaner, hvis det overhovedet er muligt. Så jeg mener, at afslaget klart viser, at vores sagsbehandlere ikke følger de beslutninger, der er vedtaget og skrevet ned.

1 kommentar om “Forvaltningen skal stramme op omkring stuealtaner”

  1. Kim siger:

    Nye regler om stuealtaner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top