Fikse vindere af idrætsprisen
Fikse-vindere-idrætsprisen.jpg
Boldklubben FIXs damehold, der rykkede op københavnsserien, er en inspiration for alle damefodboldspillere i Brønshøj-Husum. Foto: Christian Ove Carlsson
Boldklubben FIXs damehold blev en populær modtager af Brønshøj-Husum forenede Sportsklubbers idrætspris. Ungdomsleder fra Boldklubben Stefan modtog lederprisen

Der var stærke kandidater til både årets idrætspris og lederpris, som Brønshøj-Husum forende Sportsklubber uddelte onsdag aften i Grøndal Multicenter.

Formanden for priskomiteen, Brønshøj Boldklubs Jan Juul Jørgensen, fortalte forsamlingen, at det havde svært at vælge de endelige vindere blandt kandidaterne: – Men der er desværre kun én vinder i hver kategori, beklagede formanden, der til gengæld kunne glæde de ”forbigåede” med et lille kontant beløb, som et plaster på såret.

Der var tre kandidater til idrætsprisen. Allan Juhl Jensen, formand for IF Stadion, havde – selv om det var midt i sæsonen – indstillet herreholdet, der har indledt sæsonen med lutter sejre. Formanden for Copenhagen Cricket Club, Sheikh Saleem, berettede i en munter tale om cricketklubben i Tingbjerg, der startede med at tabe alle kampe, men som nu vinder alle kampe. Og som sidste mand gav Sune Blom, formand for Boldklubben FIX, begrundelsen for, at klubbens oprykkede damehold til Københavnsserien skulle have prisen.

FIXs damer vandt foran CCC på andenpladsen og Stadion på tredjepladsen. I sidste ende vejede det tungt, at FIXs unge og talenfulde damehold leverede et flot sportsligt resultat. Der er med til at sætte fokus den lokale damefodbold, som FIX gerne vil have breder sig til andre af bydelens boldklubber.

Lederpris
Kampen om lederprisen krævede om end et endnu skarpere målfoto. Boldklubben Stefan havde indstillet ungdomslederen Leif Wettendorff. Ole Christensen fra Stefan begrundede indstillingen. Det samme gjorde Jann Oppenheuser, bestyrelsesmedlem i Husum Boldklub. Boldklubben på Nordrupvej havde indstillet klubbens formand Johnny Nielsen.

Der var således tale om to sværvægtere i fodboldklubberne i Brønshøj-Husum samt københavnsk fodbold.
Leif Wettendorff vandt prisen. Det er ikke mindst hans fortjeneste, at Boldklubben Stefans ungdomsafdeling i løbet af får år er gået fra 20 til 75 medlemmer.
Alle kandidater modtog solide klapsalver fra forsamlingen.

Sportsklubbernes priser blev også denne gang uddelt i samarbejde med Grøndal Multicenter og Brønshøj-Husum Avis.

Formanden for Brønshøj-Husum forenede Sportsklubber, Jan Juul Jørgensen (th.), overrakte lederprisen til Leif Wettendorff, ungdomsformand i Stefan. Foto: Christian Ove Carlsson

Formanden for Brønshøj-Husum forenede Sportsklubber, Jan Juul Jørgensen (th.), overrakte lederprisen til Leif Wettendorff, ungdomsformand i Stefan. Foto: Christian Ove Carlsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top