Det er hårdt for hjertet
Det har været et hårdt, men endnu godt år for hjertet, at være Brønshøj fan.

Af Steen Preisler, Bakkekammen
Det har været et hårdt, men endnu godt år for hjertet, at være Brønshøj fan.
I foråret var vi i 1. division til kort tid før dommerens slutfløjt, så ærgrelsen lyste langt ud af spillere og tilskuere.
Det med det sidste slutfløjt i forårssæsonen kom til, at præge efterårssæsonen i en voldsom grad, for vi tabte en del kampe i overtiden, det var så slemt for os alle, at for formanden for fanklubben foreslog dommeren, at lægge tillægstiden til i starten af kampen. Som alt andet i klubbens lokaler blev dette forslag givet med et glimt i øje kommenteret med et udfordrende glimt i øjet fra dommeren om, at det ville hun da overveje.
Med dette overtidsfænomen og med mere end 2 håndfulde debutanter, blev efterårssæsonen skudt i gang, så det er godt, at blodtrykspillerne endnu er på recept, og der er gode priser på elefanterne, gjorde at man kunne overleve på lægterne i med og ikke mindst overtidsmodgang.
Vi er dog med i oprykningspillet til 1. division her til foråret.
Så hvis du endnu mangler gaven til fodboldelskeren, der har alt, og måske hellere vil se bold fra sofaen, vil naturligt være et medlemskort til 100 mandsklubben, det giver alt hvad hjertet kan begære.
• Motion til og fra stadion, igennem skønne grønne områder, sammen med frisk luft på stadion.
• Gode oplevelser mens du er der og endda live, gode snak med de andre tilskuere både fra Brønshøj, og gæsternes tilhængere.
• God opstart med træneren der absolut ikke mangler humor, og det gør deltagerne heller ikke til opstartsmødet inden kampen.
• Mange gode grin, og spøjse kommentarer under kampen, og ikke mindst en skøn stemning uanset vejret.
• Så kæmper spillerne med hjertet og er ikke bange for, at give sig fuldt ud.
• Endelig lærer du måske en god Brønshøjnabo, at kende.
Sidst og ikke mindst for så er det godt for hjertet, for som min læge siger, det gør ikke noget, at hjertet kommer til, at banke lidt ekstra hårdt en gang imellem.
Konen syntes også det er godt for mig, for jeg er altid lidt mere afslappet når jeg kommer hjem, og har en naturlig træthed. Det må vel være al den friske luft.
Glædelig jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top