Der er ekstra lys på vej til Tingbjerg
Louise Andreassen spørger i et læserbrev, om der ikke kunne komme mere lys på stisystemerne i Tingbjerg

Af Steffen Rasmussen, Centerchef for Center for Trafik og Byliv, Københavns Kommune

Louise Andreassen spørger i et læserbrev, om der ikke kunne komme mere lys på stisystemerne i Tingbjerg, fordi hun og de medstuderende på det nærliggende kollegium føler sig utrygge, når de skal hjem om aftenen. Vi sætter pris på Louises input, for den slags info kan netop bruges, når vi løbende forbedrer belysningen, så man kan færdes trygt i København.

I de senere år har vi i Københavns Kommune gjort en stor indsats for at skabe større tryghed i Tingbjerg og gøre området mere attraktivt at færdes i – også når det er mørkt. Det omfatter blandt andet, at vi har opsat et helt nyt belysningsanlæg, der har medført mere lys på et større areal, ligesom flere områder er blevet udstyret med ekstra lysarmaturer.

Det er ikke helt tydeligt, præcis hvilke stier Louise savner lys på, men jeg kan fortælle, at der i 2017 kommer lys på de stiforbindelser, der fører til og fra Hareskovvejen. Sammen med den allerede belyste cykel- og gangsti ved nordsiden over vejbroen, kan det forhåbentlig skabe den ønskede tryghed i Tingbjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top