Bellahøj Kirke genindviet
Bellahøj-Kirke-11-51-16.jpg
Foto: Kaj Bonne
- Vi har længe glædet os over, at vi havde et hus at komme tilbage til – i dag er der kommet liv i vores hus, sagde Lis Lynge fra menighedsrådet

Mellem 250 og 300 havde søndag formiddag fundet vej til genindvielsen af den om- og tilbyggede Bellahøj Kirke på Frederikssundsvej. Sognets præster og biskop Peter Skov-Jakobsen stod for de kirkelige handlinger, og efterfølgende var der reception i det nye våbenhus.
Midt i januar blev alt pakket ned i Bellahøj Kirke, så der var gjort parat til at håndværkerne kunne gå i gang med arbejdet i og omkring kirken, der nu betyder, at Bellahøj Kirke har fået fordoblet sit areal.
Under arbejdet er de kirkelige aktiviteter afholdt dels i bydelens andre kirker, dels i lejede lokaler på Tomsgårdsvej i NV. Prisen for den ”nye” kirke skønnes at være omkring 18 mio. kr.
– Det var en fantastisk åbning af vores nye kirke, siger en glad formand for menighedsrådet, Lis Lynge. – Der var mødt rigtig mange, og det var både børn, unge, voksne og ældre. Om- og tilbygningerne betyder, at vi nu får plads til de mange aktiviteter, der foregår i Bellahøj Kirke, og at vi bliver i stand til at afholde flere aktiviteter samtidigt, tilføjer Lis Lynge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top