275.000 kr. til bydelens talenter
Andreas-Lund-ABC.jpg
Andreas Lund - et af ABCs talenter. Foto: Klaus Sletting.
Team Copenhagen støtter talentudviklingen i Cykelklubben ABC og CPH Bordtennis med flotte beløb

Cykelklubben ABC og CPH Bordtennis har netop modtaget hhv. 125.000 og 150.000 kr. i støtte fra Team Copenhagen, som arbejder med at udvikle eliteidrætten i København.

ABC har tradition for at udvikle cykeltalenter og vil det kommende år forsøge at skærpe netop den indsats. Klubben droppede for et par år siden ambitionerne om at drive continental-hold og har siden ledt efter den rigtige balance mellem arbejdet på U19- og U23-niveau. Sidstnævnte er meget omkostningskrævende i en sportsgren, der generelt er udgiftstung pga. udstyr og rejser, hvorfor klubben løbende har prioriteret tydeligere og tydeligere til fordel for den yngste af de to grupper, hvor ABC nu råder over et udviklingstilbud, der ikke økonomisk kan måle sig med de allerbedste hold herhjemme, men er meget tæt på indholdsmæssigt, hvilket U19-rytternes udvikling også afspejler.

Takket være stor velvilje blandt de af klubbens tidligere ryttere, der fungerer som trænere, holdes udgifterne nede, og støtten går primært til træningssamlinger, fysiske tests og konkurrencedeltagelse.

Fælles udvikling
CPH Bordtennis er et talentudviklings- og elitesamarbejde med Københavns største bordtennisklubber, Københavns Bordtennisklub og Brønshøj Bordtennis. De har gennem flere år samarbejdet på ungdomsniveau, men konkurreret på seniorniveau, hvor begge klubber har vundet flere DM-medaljer.

Talentudviklingen har klar førsteprioritet, hvilket afspejles i såvel træningsindhold som indsatsen i Stigadivisionen. CPH Bordtennis har i 2016 med Team Copenhagens opbakning ansat en talentfuld sportschef, som har en nøglerolle i klubbens talentudvikling, hvorfor Team Copenhagens sekretariat har væsentligt fokus på hans fortsatte udvikling.

CPH Bordtennis varetager endvidere morgentræningen af bordtennisspillerne på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top