Stand-up med Brian Mørk og Jacob Tingleff
brian_mørk_jacob_tingleff.jpg
  Mandag d. 5. december kl. 20 kan man opleve to kapaciteter i dansk stand-up i Kulturhuset Pilegården. Brian Mørk er stand-up-komiker og manuskriptforfatter og bedst kendt for sit talkshow Brian Mørk Show. Han har været med i mange forskellige TV-udsendelser på både DR og TV2. Blandt de udsendelser, som han har medvirket i er […]

 

Mandag d. 5. december kl. 20 kan man opleve to kapaciteter i dansk stand-up i Kulturhuset Pilegården.

Brian Mørk er stand-up-komiker og manuskriptforfatter og bedst kendt for sit talkshow Brian Mørk Show. Han har været med i mange forskellige TV-udsendelser på både DR og TV2. Blandt de udsendelser, som han har medvirket i er Talegaver til Børn og det efterfølgende Comedy Aid.

Samme aften kan du opleve eftertænksomme, geniale og nytænkende Jacob Tingleff. Han kan på ingen måde beskyldes for at levere stand-up i metermål. Som publikum kan man roligt sætte næsen op efter skæve vinkler, filosofiske betragtninger over livet og måske også et kig ned i den politiske petriskål.

Aftenens vært er som altid den skægge monsieur Valdemar Pustelnik.

Stand-up på Pilegården er arrangør og billetter koster 90 kr. eller 120 kr. i døren. Studerende slipper med en entré på 65 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top