Sprudlende Stadion
Flot spil da Føroyar blev besejret med 30-17

11-4 efter 20 minutter. Pauseføring på 14-8. 29-14 efter 50 minutter. Slutresultat 30-17 efter en times håndbold i Sundbyøsterhallen. IF Stadion havde absolut ingen problemer med at banke Føroyar. Stadion har nu vundet alle otte kampe i herrernes 2. division.
– Vi havde ellers bange anelser, fordi Føroyar havde slået TMS, som vi selv havde svært ved at slå. Men spillerne holdt alle aftaler flot – både i forsvar og angreb. Vi brændte lidt vel rigeligt i 1. halvleg, men det er også det eneste negative. Vi kunne spare Michael Jensen en del i 2. halvleg, men når han var inde, så var det rent cirkus.
Da Casper Wager bragede mål nummer 30 ind, så råbte holdkammeraterne i kor: bajer! Spillerne har besluttet, at den spiller, der scorer mål nr. 30 i en kamp, skal af med en øl til alle mand i truppen.
På søndag spille Stadion hjemme mod Taastrup IK. Traditionelt plejer de to mandskaber at stå godt til hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top