Rockets piger vandt i Paris
Rockets.jpg
Fire N Smoke fra Rockets Cheerleaders vandt i Paris. Foto: Privat
Flot resultat af Rockets Cheerleaders ved European Open i Paris

25 håbefulde piger i alderen fra 11 til 15 leverede et fornemt resultat. ”Fire N Smoke”, som all girl eliteholdet level 5 fra Rockets Cheerleaders hedder, fejede al modstand til side i European Open i Disneyland lidt uden for Paris.
Rockets Cheerleaders er beliggende i København og træner på både EnergiCenter Voldparken og på Rødovrevej i Rødovre. Pigerne træner mange gange om ugen i stunts, spring (tumbling på cheersprog) samt smidighed for at dygtiggøre sig.

Piger er nu kvalificeret til Summit i Orlando, Florida, til maj og vandt et bit på 15.000 Euro, der dækker hotelophold i fire nætter og konkurrencegebyr.
Pigerne er dog nødt til at samle 150.000 kr. ind for at alle har råd til at komme med, så holdet søger sponsorer og derfor har Erik, som er morfar til en af udøverne lavet denne video på adressen https://www.youtube.com/watch?v=K-kvvAEVoys.
På denne video kan du også se holdets andre flotte placeringer inden for de seneste år.

Veronica Broe på 11 år har gået til cheerleading siden hun var 4 år. Foto: Privat

Veronica Broe på 11 år har gået til cheerleading siden hun var 4 år. Foto: Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top