Nu kan vi give kunderne bedre tilbud
Brønshøj-Vinhandel-46-16.jpg
I år sælger Jesper og Neel også en julekalender til de voksne. En julekalender med 24 forskellige spændende, små spiritusflasker. Foto: Kaj Bonne
Vinhandler Jesper Nielsen har stoppet sit samarbejde med Skjold Burne og kan i dag kalde sig uafhængig vinhandler i Brønshøj Vinhandel

Det er som at træde ind i en tidslomme, når man besøger Jesper Nielsen i Brønshøj Vinhandel på Frederikssundsvej 152B. Vin og spiritus står linet fint op på rad og række.
Duften af gamle egetræstønder og ny-kværnet kaffe fra den gamle kaffemølle, møder kunderne, når de træder ind.

Men så ophører også det gamle. For Jesper Nielsen og hans kone Neel, der hver dag giver kunderne kyndig vejledning om spiritus og gode vine, har alt hvad man kan tænke sig eller ikke vidste fandtes på hylderne.

-Hvis en kunde i dag spørger om en vare, så kan vi i dag, hvis vi ikke allerede ligger inde med den, skaffe den hjem. Det kunne vi ikke før. Der var vi bundet af Skjold Burnes leverandører, og det forringede vores konkurrenceevne. Oven i det kan vi give kunderne bedre tilbud, indrømmer Jesper Nielsen og siger, at kunderne allerede har været meget positive over, at der er kommet langt flere forskellige spiritusser og især rom på hylderne.

Jesper Nielsen har også lagt sig ekstra meget i selen for at finde alternative vine til dem, han havde som forhandler af vine fra Skjold Burnes sortiment.

-Jeg vil sige, at jeg har fået noget mere for feinschmeckere end før, fastslår Jesper og fremhæver blandt andre kirsebærvin fra Frederiksdal i alle varianter og forskellige portvine fra fire portvinshuse. Før havde vi kun et portvinshus som leverandør, fortæller Jesper Nielsen.

Og den vellidte vinhandler ved, efter 22 år i branchen, også hvad han taler om.
-Vin er min hobby, og mange af Neel´s og mine ferier går til vinområder, indrømmer han, og glæder sig over, at kunderne efterhånden har fået øje på butikkens mange nye kvalitetsvarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top