Nej til lukning af bus 350S
Bus-350S-01-46-16.jpg
Bus 350S på Frederikssundsvej - den direkte og hurtige bus til centrum. Foto: Kaj Bonne
Brønshøj-Husum Lokaludvalg kalder det en direkte forringelse

Trafikselskabet Movia har sendt sin Trafikplan 2016 i høring i alle involverede kommuner, og Købehavns Kommune skal i næste måned afgive sit høringssvar. Trafikplanen skal bl.a. tilpasses den nye metro, Cityringen, der åbner i 2019.

Ifølge planen skal buslinje 2A og 200S fortætte uændret i bydelen, og buslinje 5A bliver til 5C og forlænges til Ballerup Station, men allerede fra næste år indsættes nye fossilfri led-busser på ruten, der i første omgang forlænges til Herlev Hospital.

Den nuværende ”hurtigrute” med buslinje 350S foreslås nedlagt, men det bliver ikke med Lokaludvalgets velsignelse. Lokaludvalget vedtog på sit sidste møde en udtalelse, hvor nedlæggelsen af buslinje 350S kaldes en direkte forringelse for den hurtige transport fra Husum Torv til Nørrebro Station.

”Som det er sagt på flere borgermøder, så er buslinje 350S den midlertidige ”metro” til Brønshøj. Der er stadig behov for en hurtigbus fra Husum og til centrum og gerne via Borups Allé”, hedder det i udtalelsen.

Lokaludvalget gør i sin udtalelse til Københavns Kommune også igen opmærksom på, at stoppestedet på Frederikssundsvej ved Degnemose Allé ønskes genetableret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top