Nedlæggelse af buslinie 350S – det glade vanvid
Jeg mener det er det glade vanvid at nedlægge linie 350S, som der lægges op til i den nye trafikplan fra MOVIA, uanset en ny linie 5C er en smule længere og kører så ofte som 5A gør i forvejen.

Lars John Christensen, Glumsøvej,Brønshøj
Jeg mener det er det glade vanvid at nedlægge linie 350S, som der lægges op til i den nye trafikplan fra MOVIA, uanset en ny linie 5C er en smule længere og kører så ofte som 5A gør i forvejen.
Linie 350S er direkte bindeled mellem Ballerup og Brønshøj-Husum, samt ind til indre by for de mange passagerer som ikke bor tæt på Husum Station og i øvrigt arbejder i Herlev/Ballerup i de store industrikvarterer, og som i dag kan tage bussen direkte til og fra job. Nu lægger man op til at rejsetiden forlænges, fordi den nye linie 5C stopper ved alle stoppesteder og alle i Brønshøj/Husum får derved længere transporttid, både ind til byen, samt ud til Ballerup.
De nye busbaner kan ikke lave om på dette faktum, da trafikken i forvejen er enorm tæt på hele Frederikssundsvej, men de bliver så tvunget til at køre med 5C og ovenikøbet skal skifte bus til 250S på Nørrebro Station, hvis man vil hurtigere frem mod Nørreport og indre by.
Det er hån mod hele Brønshøj/Husum området og dets beboere hvis man vælger at nedlægge linie 350S. Busserne på begge linier er i forvejen overfyldte hver eneste dag og så tror man at hvis blot man indsætter nogen lidt længere busser at det skulle kunne afbøde trængslen.
Det er simpelthen en stor ommer MOVIA.
Jeg opfordrer alle interesserede og bekymrede passagerer, til at rette henvendelse til Københavns Kommunes borgmester på området. Jeg tror ikke på man har sat sig ind i hvad dette i givet fald vil betyde for de tusinde af daglige passagerer hvis man gør alvor af dette vanvittige forslag vedr. busdriften til/fra indre by for alle i Brønshøj/Husum området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top