Må der være lys efter solnedgang?
Til dagligt cykler jeg på stisystemerne i boligområdet Tingbjerg i København, hvor det i dagtimerne er et dejligt område at gebærde sig i

Af Louise Andreassen, Terrasserne, 2700 Brh.
Til dagligt cykler jeg på stisystemerne i boligområdet Tingbjerg i København, hvor det i dagtimerne er et dejligt område at gebærde sig i, da der er nogle grønne områder med plads til cykelister og gående. Hvorimod når mørket falder på, oplever jeg og andre unge fra mit kollegie, at vi ikke tør cykle eller gå hjem. Problemet opstår, når vi ikke kan se terrænet, eller de personer der benytter stierne. Derfor kunne løsningen være mere gadebelysning efter mørkets frembrud, hvilket ville skabe mere tryghed i Tingbjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top