Leg og læring
DSCN9087.jpg
Elever fra Utterslev Skole fremlægger deres projekt. Foto: Finn Gunst
Et hold elever fra Utterslev Skole var med på DTU Ballerup Campus, Danmarks Tekniske Universitet i Ballerup, da ca. 1000 elever fra 5 sjællandske kommuner skulle fremlægge 8 ugers arbejde. Emnet var ”relationen mellem mennesker og dyr”. De unge havde arbejdet med at programmere robotter til at lave tekniske løsninger i relation til emnet. I […]

Et hold elever fra Utterslev Skole var med på DTU Ballerup Campus, Danmarks Tekniske Universitet i Ballerup, da ca. 1000 elever fra 5 sjællandske kommuner skulle fremlægge 8 ugers arbejde. Emnet var ”relationen mellem mennesker og dyr”. De unge havde arbejdet med at programmere robotter til at lave tekniske løsninger i relation til emnet. I dagens projektfremlæggelser imponerede mange hold med kreative og perspektivrige løsninger på bæredygtighed og dyrevelfærd, fx havde et hold fra Utterslev Skole arbejdet med muligheden for- via sensorer, fastgjort til hajens hale og anlæg til opsamling – at overføre energi fra hajernes kraftige svømning til strøm.
Præmierne blev overrakt af tidl. minister Sofie Carsten Nielsen MF’er. – I dette projekt er der tale om en entusiasme blandt elever, lærere, forældre og en læringsglæde, der smitter langt ind i sjælen, sagde hun. EF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top