Indstilling til lederprisen
Leif Wettendorff, Boldklubben Stefan

Ole Christensen, Boldklubben Stefan, skriver:

Leif Wettendorff kom til Stefan i 1993 for at spille seniorfodbold. Fra 1997-2001 sad han i første gang i Stefans bestyrelse som ungdomsformand. Samtidig var han ungdomstræner.

Leif Wettendorff var ansat i KBU/DBU København fra 1995 til 2012. I forbindelse med sin overgang til pensionisternes rækker, startede han et historisk arkiv i DBU Københavns regi.

Han har været formand for Støtteforeningen Stefanterne fra 2005 til 2015 og samtidig primus motor for Stefanterne på Bellahøj Kræmmermarked.

Siden 2014 har han været ungdomsformand. Under hans ledelse er ungdomsafdelingen vokset år for år. For fire år siden var der godt 20 børn, men det tal er oppe på over 75, og der kommer stadig flere til.

Efter en koncentreret indsats er der nu ungdomsspillere på alle årgange fra årgang 12 til årgang 04 på Folevadsvej.

Leif mobiliserer og organiserer de frivillige kræfter omkring ungdomsårgangene med ildhu og omtanke, og der bliver lyttet, når den rutinerede leder taler.

Leifs gode humør og stålsatte indstilling smitter af på både ungdomstrænere og spillere i hele klubben.

Med sin enorme erfaring fra sit mangeårige virke i DBU har Leif Wettendorff brugt sin ekspertise til at understøtte udviklingen i ungdomsafdelingen. Gennem sit store netværk har han skaffet midler til ungdomsspillerne, så de aldrig mangler noget.

Det er med største glæde, at vi hermed indstiller ham som årets leder i Brønshøj/Husum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top