Indstilling til idrætsprisen
Boldklubben FIX - Damesenior

Sune Blom, formand for Boldklubben FIX, skriver:

Boldklubben FIXs damesenior har igennem de seneste år gennemgået et større generationsskifte. Der er løbende kommet nye unge kræfter til mens der ligeledes er blevet opkvalificeret på trænersiden. I kalenderåret 2016 kulminerede dette med oprykning fra damernes serie 1 til Københavnerserien. Det er på denne baggrund at Boldklubbens FIXs damesenior indstilles til årets idrætspris i Brønshøj-Husum.

Dameseniorholdet er et ungt og talentfuldt mandskab, som igennem de seneste år løbende har tiltrukket nye og dygtige damespillere til lokalområdet. Spillerne er både ambitiøse og talentfulde, og træningskulturen er velfungerende med stort fremmøde og seriøsitet. Holdet trænes af den tidligere 1.seniorspiller/træner, Anders Kold Kristensen, som sammen med sit trænerteam har leveret en enormt engageret indsats.

Holdet var tæt på oprykningen allerede i sommeren 2016, men måtte se drømmen glippe udelukkende på målforskel efter forårssæsonen. Til trods for den store skuffelse, så motiverede dette blot holdet til at yde endnu mere i det der skulle vise sig at blive en fantastisk efterårssæson. Her tromlede FIX-damerne henover al modstand og vandt suverænt rækken og sikrede sig på den baggrund oprykning til Københavnerserien.

Boldklubben FIX ønsker med denne indstilling at anerkende et flot sportsligt resultat samt at sætte fokus den lokale damefodbold, som vi gerne vil medvirke til at fremme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top