Idrætsdag for børnehaverne
Bellahøj-Skole-01-44-16.jpg
Opvarmning i skolens aula. Foto: Kaj Bonne
Bellahøj Skole havde inviteret børn fra de omkringliggende børnehaver til en dag med bevægelse og godt humør

Forrige fredag fik Bellahøj Skole, Københavns Idrætsskole, besøg af 140 børnehavebørn på 5-6 år for at vise skolen frem og give børnene en forrygende dag i idrættens tegn. Dagen startede med fælles opvarmning til musik i skolens aula, og herefter blev børnene i grupper spredt på skolen for at prøve en række forskellige aktiviteter, blandt andet forskellige former for boldspil, fangeleg og hoppe på luftpuder.
Alle børnene fik inden dagens start som gave udleveret en flot trøje med skolens logo, og efter anstrengelserne rundt omkring på skolen blev der sluttet af i aulaen med udlevering af diplomer, og alle kunne styrke sig med frugt og juice.

bellahoej-skole-05-44-16
Der blev gået til øvelserne med koncentration og engagement. Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top