Husums egen julekalender
husums-egen-julekalender.jpg
Logoet fra Jeg bor i Husum har fået julemandskostume på. Foto: Jeg bor i Husum
Igen i år kan man vinde gaver fra de lokale butikker i Husums egen julekalender

Det er facebooksiden Jeg bor i Husum, der samler låger fra slikbutikken, blomsterhandleren, dyrefrisøren og alle de andre butikker i Husum.
Hvis du følger med på facebooksiden Jeg bor i Husum, kan du hver dag i december måned vinde en ny gave fra en lokal butik. Alt det kræver af dig er, at du liker opslaget.
– Julekalenderen er en sjov leg, der skaber gejst og opmærksomhed omkring de lokale butikker. Samtidig med at glade læsere deltager i lodtrækningen om dagens præmie, får de også en lille fortælling om de forskellige butikker med på vejen, siger Gry Bess Møller, der står bag facebooksiden.
Sammen med et lille hold af andre, lokale redaktører, driver hun på frivillig basis facebooksiden Jeg bor i Husum, der har til formål at sætte fokus på de gode ting, der sker i bydelen, og på at styrke det lokale fællesskab og kendskabet til hinanden.

Mange forskellige butikker er med
Sidste år kunne man vinde så forskellige ting som pizza, gavekort til en dametøjsbutik, hundeklipning og en juleand. Og det ser ud til, at udbuddet af gaver bliver ligeså varieret og spændende som sidste år.
– Vi har allerede nu aftaler med en del forretningsdrivende, som gerne vil være med. For dem er det en nem og billig måde at skabe opmærksomhed om sig selv. Men der er stadig plads til, at andre interesserede butikker også kan få en ’låge’ i julekalenderen, siger Gry Bess Møller.
Opmærksomheden var stor sidste år. Den enkelte låge og dermed den enkelte butik blev set af op til 9000 forskellige mennesker. Hvis du vil være med på legen eller kender en spændende butik eller en lokal kunstner, kan du skrive til jegborihusum@gmail.com. Du kan også følge med på https://www.facebook.com/Jegborihusum/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top