Historisk rundvisning
erhvervsklubben-hvepsene.jpg
Foto: Kim Høg Madsen
Brønshøj Boldklubs netværk – Erhvervsklubben ”Hvepsene” – var på et både interessant og historisk berigende arrangement på Christiansborg Slot

Rundvisningen startede under det nuværende Christiansborg, hvor ruinerne fra Bisp Absalons oprindelige fæstningsværk omkring København blev levende forklaret af den dygtige og engagerede guide. Bisp Absalon – som jo også har Brønshøj Kirke på CV’et – har således markeret sig indenfor byggeriet både militært og kristeligt. Fra ruinerne under Christiansborg til en helt anden oplevelse – De Kongelige gemakker i det nuværende Christiansborg.

Imponerende at se de smukke lokaler, de flotte tronstole og de berømte gobeliner og meget andet – interessant krydret med spændende forklaringer og sjove anekdoter fra de mange smukke rum. Medlemmerne fik en fascinerende orientering om København og Københavns Slots store indflydelse på Danmarkshistorien gennem årene. De mange kulturelle indtryk blev fordøjet med en dejlig middagsgryde i Kayak Bar, som ligger ned til havnen.


Erhvervsklubbens bestyrelse er i færd med at planlægge programmet for 2017 – og er man interesseret i at høre om netværket, som støtter Brønshøj Boldklubs divisionshold, så kontakt gerne formanden Kim Høg Madsen. Erhvervsklubbens hjemmeside er
www.erhvervsklubben-hvepsene.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top