Freddy Ingvorsen stopper i Lokaludvalget
Freddy-Ingvordsen-40-14.jpg
Medlem af Brønshøj-Husum Lokaludvalg siden starten i 2008 og mangeårig formand for Byudviklingsudvalget, Freddy Ingvorsen, har af private grunde trukket sig fra arbejdet i Lokaludvalget.

Medlem af Brønshøj-Husum Lokaludvalg siden starten i 2008 og mangeårig formand for Byudviklingsudvalget, Freddy Ingvorsen, har af private grunde trukket sig fra arbejdet i Lokaludvalget. Hans Bo Larsen fra Utterslev indtræder i udvalget, og som ny formand for Lokaludvalgets Byudviklingsudvalg er valgt Palle Lolk.
På Lokaludvalgets vegne takkede formanden, Erik Fisker, for det kæmpe arbejde og engagement, som Freddy Ingvorsen har lagt for dagen i mange år. – Du har altid været driftssikker og solid, og din indsats har på afgørende vis bidraget til at højne kvaliteten at Lokaludvalgets arbejde, sagde formanden og tilføjede, at han også på det personlige plan var ked af, at Freddy Ingvorsen ønskede at stoppe.
– Vores samarbejde har været karakteriseret af din store viden kombineret med dit overblik og dit initiativ samt din aldrig svigtende loyalitet, sluttede formanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top