Forvaltningen siger tak for tålmodigheden
Frederiksundsvej-02-48-15.jpg
Frederikssundsvej i november sidste år - et udbredt samtaleemne blandt de lokale borgere. Nu ser det ud til at arbejdet på bydelens hovedfærdselsåre er et afsluttet kapitel. Næste omgang kommer, hvis der skal etableres letbane på Frederikssundsvej. Foto: Kaj Bonne
Ombygningen af Frederikssundsvej skal være færdig på torsdag, og en lang periode med kaos og forhindringsløb for bilister, cyklister, gående og handlende ser ud til at være forbi

Siden sommeren 2015 har ombygningen af Frederikssundsvej stået på, og teknik- og miljøforvaltningen erkender, at det har givet en masse aktivitet og krævet en masse tålmodighed, forståelse og velvillighed fra alle i området.

– Vi håber, at borgerne vil tage godt imod den forbedrede fremkommelighed for cykler og busser. Ombygningen sikrer bredere cykelstier og intelligente signalløsninger på Frederikssundsvej, som pendlerne i bus og på cykel vil mærke fremadrettet. Det har desværre taget længere tid end først planlagt, men nu mangler kun de sidste mangelafhjælpninger, så vi vil gerne sige tak for tålmodigheden, siger projektleder Tim Strange Jensen.

Fejres på bydelens torve
Færdiggørelsen fejres torsdag den 1. december, kl. 15-17 på Brønshøj Torv, Husum Torv og på det ombyggede byrum ved Peter Ipsens Alle, hvor der serveres varm saft og småkager. – Det har været et langt, sejt træk at få optimeret Frederikssundsvej, men det har haft sine fordele at slå flere fluer med ét smæk. Med udvidede og forbedrede cykelstier kan pendlere og lokale komme tryggere og hurtigere gennem byen. Derfor er det i høj grad værd at fejre, at vi endelig kan indvie Frederikssundsvej, siger Morten Kabell.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top