Folkekøkkenet siger på gensyn
9afrivillige.jpg
Frivillige i Folkekøkkenet sammen med elever fra 9. A på Brønshøj Skole. Foto: Mads Faber
De frivillige og ansatte i Folkekøkkenet på EnergiCenter Voldparken siger på gensyn efter endnu en forrygende sæson.

Det Økologiske Folkekøkken på EnergiCenter Voldparken laver på 20 torsdage et godt og billigt aftenmåltid økologisk mad og de frivillige skaber den gode stemning. I år var en af de nye ting Pop Up Caféen, som EnergiCenter Voldparken udvikler videre på hen over vinteren.

De frivillige og Frivilligcentret på EnergiCenter Voldparken arbejder sammen om at fastholde motivationen og hele tiden udvide kredsen af frivillige. Igen i år kom elever fra 9. klasse på Brønshøj Skole i praktik i Folkekøkkenet. Det var et berigende møde for alle parter.

– Jeg stod og serverede mad med en frivillig, som jeg ikke kendte. Hun var meget sød, og hun forklarede mig tanken bag arrangementet. Jeg synes, det er en god idé, at støtte EnergiCenter Voldparken, som har så mange aktiviteter til rådighed, siger Muna fra 9. A på Brønshøj Skole.

De folkekøkkenfrivillige er klar igen torsdag 23. marts kl. 17.30. Hvis man er interesseret i at melde sig som frivillig til folkekøkkenet eller Pop-up caféen, kan man kontakte Frivilligcentret på EnergiCenter Voldparken på mfh@energicentervoldparken.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top