Fix spejder efter foråret
Fix-spejder-efter-foråret.jpg
Træner Kenneth Juul under Fix’ kamp i Gadelandet mod FC Udfordringen. Hans unge spillere leverede en godkendt efterårssæson, så nu spejder han efter en spændende forårssæson. Foto: Christian Ove Carlsson.
Boldklubben fra Pilesvinget kom nogenlunde igennem efteråret

Boldklubben Fix slutter efterårssæsonen på ottendepladsen i serie 1. I den sidste kamp – en afbrudt kamp fra tidligere på sæsonen – tabte Fix til FC Udfordringen med 2-3.

– En forfærdelig 1. halvleg fra vores side. Vi var bagud 0-2 ved pausen, og da de tre minutter ind i 2. halvleg kommer på 3-0, rokerer vi rundt. Midterforsvareren Niels Møller blev sendt op i angrebet. Han kvitterede med to mål, og det gav lidt spænding i slutfasen, siger Fix’ træner Kenneth Juul.

Træneren forstod dog ikke, at den afbrudte kamp ikke blev genoptaget. Fix førte med 1-0 med 24 minutter tilbage af kampen, da dommeren blev skadet: – Vi fik oven i købet den samme dommer. Det havde ikke været noget problem for ham at føre notaterne videre. Nu skulle vi spille en hel ny kamp, og desværre var dommeren ikke blevet bedre i mellemtiden. Men det ændrer ikke ved, at Udfordringen vandt fortjent, siger Kenneth Juul.

– Nu ser vi frem mod foråret. Vores unge spillere har taget mere og mere ansvar i løbet af efteråret, og vi er tilfredse med vores placering i midterfeltet. Vi vil stadig udvikle og opbygge, ligesom vi vil arbejde med et alternativt spilsystem, slutter Kenneth Juul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top