Er Frank på kanten eller i hampen?
Man kan vist godt sige, at den socialdemokratiske retsordfører Trine Bramsen, i realiteten har sendt en direkte advarsel til sin partifælle, Overborgmester Frank Jensen

Finn Rudaizky (DF), Borgerrepræsentant, Socialordfører
Man kan vist godt sige, at den socialdemokratiske retsordfører Trine Bramsen, i realiteten har sendt en direkte advarsel til sin partifælle, Overborgmester Frank Jensen, når hun bl.a. har udtalt, at hun ”finder det uforståeligt, at politikere kan bakke op om lovliggørelse af et rusmiddel, som smadrer mange unges liv og mulighed for at gennemføre en uddannelse”. Og at legalisering af hash er en metode til at fjerne indtægtsgrundlaget fra banderne, mener Trine Bramsen slet ikke, at der er belæg for at tro. Det mener DF heller ikke. Frank Jensen’s kamp for legalisering af hash, er gået helt skævt. Nu påstår Overborgmesteren, at legalisering skal ske, for ”at hjælpe så mange som muligt ud af et misbrug”. Frank Jensens såkaldte bekymring for børn- og unge hashmisbrugere, giver jeg faktisk IKKE meget for. Ganske vist giver han udtryk for bekymring over, ”hvordan børn helt ned til skolealderen med rygsækken på ryggen køber hash af tvivlsom kvalitet af lyssky bagmænd, der ikke har skrupler over, om de skader børn og unge for livstid”. Og hvad vil Frank Jensen så gøre ved det ? Sandheden er, at han slet ingen plan har for de unge under 18 år. Da der var hash-høring på Københavns Rådhus, fortalte Frank Jensen også, at legalisering kun er for unge over 18 år. Det er en fatal fejlvurdering ikke at have en plan for unge under 18 år, for det er faktisk den aldersgruppe, som for de flestes vedkommende, har deres hash-debut der og samtidig frekventerer det kriminelle miljø.
DF vil ikke legalisere, men godtager lægeordineret hash til medicinsk brug. De sundhedsmæssige skadelige årsager er for DF den væsentligste årsag til, at vi siger nej tak til legalisering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top