Dansk Flygtningehjælp samlede ind i Brønshøj/Husum
dansk-flygtninghjælp.jpg
Foto: Privat
145 indsamlere var på gaden i Brønshøj/Husum, hvor det lykkedes at samle 138.827 kroner ind til Dansk Flygtningehjælps arbejde.

Og det er, ifølge den lokale koordinator Camilla Torp-Smith, et super godt resultat:
”Det er først og fremmest fantastisk, at vores indsamlere trodsede blæsten og det lidt våde vejr, og gik på gaden, og at så mange borgere mødte dem med et smil og penge til indsamlingsbøsserne. Der har været en rigtig god opbakning, og både indsamlere og borgere fortjener en kæmpe tak”, siger Camilla.

Hver en krone redder liv
Pengene fra landsindsamlingen går blandt andet til de hårdt pressede flygtninge i Sydsudan, Syrien og nærområderne, hvor der er akut behov for nødhjælp.
Atter engang havde indsamlerne muligheden for at drage afsted med en skridttæller, og 15 indsamlere kunne d. 10 november på Cafe Staalvand glæde sig over at modtage flotte sponsorerede præmier fra bl.a lokale forretninger i området. Med repræsentation af Projektkoordinator Jens Engedal fra Dansk Flygtningehjælp fik vindere og koordinatorer en god snak om indsamlingen og en rigtig hyggelig stund på Staalvand.

Sponsorerne i år var: Spejderne i Brønshøj for udlån af lokaler til indsamlingen, Kirstens Konditori, VARTAN Bazar, HK Ungdom og HK Hovedstaden der bidragede med noget af forplejningen, HK Privat, La Belinda, Frisør Jacobsen, Mulles Thehus, Skjold Burne, Cafe Staalvand og Matas for præmier og stand-up’er Marianne Kabakci som igen underholdte de tilbagevendte indsamlere i de lånte lokaler på Rytterskolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top