Brønshøj klar til slutspil
Brønshøj-klar-til-slutspil-1.jpg
Spillere og tilhængere fejrer Boatengs scoring til 3-2. Jefferey Ofori, Christoffer Boateng, Sian Hansen og Simon Sharif modtog alle en advarsel for at springe ind på tribunen. Foto: Christian Ove Carlsson.
Efter en medrivende 3-3-kamp mod Hvidovre kom Brønshøj akkurat med i oprykningsspillet

Sæsonen igennem har marginalerne ikke været med Brønshøj Boldklub. Men i allersidste øjeblik lod Fortuna sin gunst skinne over Brønshøjs spillere, der kom med til forårets oprykningsspil med mindste margin: målscoren var blot et enkelt mål bedre end Boldklubben Frems.
Efter 94 minutters spil lød dommer Thomas Dahl Strandbergs slutsignal. Brønshøjs træner Jesper Hansen, som normalt ikke er en mand, der rutter med sine følelser, rejste triumferende armene og spurtede ned til Brønshøjs trofaste fans: Tak for støtten, venner!
Jesper Hansen og hvepse-tilhængerne måtte hele følelsesregistret igennem i den silende regn. Godt så det ud, da Patrick Naundrup udnyttede et Hvidovre-koks. Han smuttede imellem og prikkede Hvepsene foran 1-0 efter 35 minutter. Umiddelbart før pausen udlignede Hvidovre, da BBs forsvar snorksov under et hjørnespark. Hjemmeholdet kom ud til 2. halvleg for fuld skrue. Fire kæmpechancer blev brændt, inden den tidligere hveps Malte Kiilerich med en scoring efter 57 minutter var ved at sende sine tidligere holdkammerater i nedrykningsspillet.
Både Frem og B93 førte i deres respektive kampe, så nu var BB tvunget til at score. Det hjalp på motivationen. Først bankede Oskar Tranberg udligningen ind efter en time. Fem minutter senere sendte Christoffer Boateng et direkte frispark op i målhjørnet. Det udløste vilde jubelscener. Fire Brønshøj-spillere hoppede over hegnet og ud til de begejstrede tilhængere. Dumt, for alle fire spillere modtog en advarsel.
Det lignede en sejr, men i næstsidste minut udlignende Hvidovre til 3-3. Endnu en Hvidovre-scoring ville sende BB ud i mørket. Bekymrede miner på trænerbænk og tribune fulgte i fem minutter, inden forløsningen kom.
Brønshøj tager seks point med over i oprykningsspillet om to pladser i den næstbedste fodboldrække.

Brønshøjs cheftræner Jesper Hansen lod følelserne komme til udtryk, da pladsen i oprykningsspillet var hjemme. Foto: Christian Ove Carlsson.

Brønshøjs cheftræner Jesper Hansen lod følelserne komme til udtryk, da pladsen i oprykningsspillet var hjemme.
Foto: Christian Ove Carlsson.

1 kommentar om “Brønshøj klar til slutspil”

 1. Steen Preisler siger:

  En glædesdræbende dommer.

  Det kan godt være det er et hop over rækværket koster i henhold til regler, men en smule situationsfornemmele fra dommeren ville have været på sin plads.

  Det står der vist noget om i den tykke bog, herunder fordelsreglen.

  Der er jo tale om unge spillerne, der fik en forløsning ved målet, og helt naturligt ville dele deres jubel, med deres medlevende fans. Det var smukt og dejligt, at opleve.

  Selv Hvidovres fans rystede på hovedet.

  Lad os sige det på den måde Brønshøj er vist noget tættere på Champions League end dommeren nogen sinde kommer, med de jubelscener vi oplever der.

  Tak til drengene for en dejlig og lidt for spændende oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top