Borgermøde om Naturbyen og ”Domen”
Brønshøj-Husum Lokaludvalg har en vision om, at der etableres et naturcenter til undervisning og oplevelse

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har en vision om, at der etableres et naturcenter til undervisning og oplevelse i nærheden af EnergiCenter Voldparken, Utterslev Mose og Vestvolden. Planerne om naturcentret, benævnt Naturbyen, indgår i Lokaludvalgets arbejde med at lave en ny bydelsplan, og der afholdes borgermøde om
Naturbyen onsdag den 30. november, kl. 18 i EnergiCenter Voldparken. I planerne indgår bl.a. bygning af en såkaldt dome, der fx kan være en 10,5 m høj og 21 m bred kuppel med et grundareal på 350 kvadratmeter. På mødet præsenteres planerne, og der vil være musik, dans og mad. Tilmelding på 2700lokaludvalg@okf.kk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top