Belli – Bellahøj – Bedst i test?
Belli_taet.jpg
Foto: Bjarne Johannes Hansen
Fredag aften blev uforglemmelig for omkring de 100, der deltog i først en glimrende bespisning på Restaurant Bellahøj’s hyggelige lokaler, og derefter hørte en oplagt Peter Belli levere et stort udpluk af hane mangeårige karrieres sange.

Fredag aften blev uforglemmelig for omkring de 100, der deltog i først en glimrende bespisning i Restaurant Bellahøj’s hyggelige lokaler, og derefter hørte en oplagt Peter Belli levere et stort udpluk af hane mangeårige karrieres sange. 73 år – og still going strong! Nok melder han ud, at den turne han just har startet bliver hans sidste, men hans stemme er langt fra færdig. Jublen fik stort set ingen ende blandt publikum, og alle endte syngende, dansende, tiljublende helt oppe ved scenen, og en lidt rørt Peter Belli takkede efter flere ekstranumre, for derefter at gå stille ud til sit livs June. Som sikkert mange ved har Peter Belli i sin egenskab af høreapparatbruger gjort sig bemærket med at gøre en stor indsats for at teste en ny forbedret type høreapparater. Disse har i særdeleshed udemærket sig ved at have et specielt musikprogram, som har givet brugerne af høreapparater helt nye muligheder for at gøre musikelskeres oplevelse af lyd så nær de normalthørendes som muligt. Ørelægens Hørehjælp havde i den anledning inviteret ganske mange høreapparatbrugere med ægtefælle med til koncerten. De inviterede havde netop anskaffet sig denne type høreapparater via butikken, for netop at kunne udnytte det faktum, at de kunne få høremæssige gode musikoplevelser igen trods nedsat hørelse. Så det blev testet, om det nu også forholdt sig sådan. Der var mulighed for at sammenligne. Testen behøvede ikke noget stor akademisk spørgeskema, for personalet i Ørelægens Hørehjælp var det var tydelig at læse deltagernes ansigtsudtryk! En enestående oplevelse for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top